آنـــــــا یـــــــوردوم تــــبریــــــز(عبداله رضوی)

آنـــــــا یـــــــوردوم تــــبریــــــز(عبداله رضوی)
مجالی برای...
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آنا یوردوم و آدرس tabrizli.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 

 

بلند مرتبه‌ترین برج تبریز در ۴۰ طبقه ساخته می شود
 
 
 
 
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز با بیان اینکه دو هزار و ۴۰۰ هکتار تبریز را بافت فرسوده تشکیل‌ می‌دهد، گفت: تبریز بعد از تهران بیشترین بافت فرسوده در کشور را دارد.

فارس: محمد عزتی با بیان اینکه طرح تفصیلی جدید شهرتبریز زمینه‌ساز توسعه جهشی و تحقق اهداف توسعه پایدار تبریز خواهد بود، اظهار کرد:

طرح تفصیلی قبلی تبریز که در سال ۵۸ مصوب گردیده بود با چشم‌انداز جمعیتی آن موقع و نیز وسعت و محدوده‌ای کوچک‌تر ، تقریبا یک چهارم وسعت فعلی تبریز طراحی و تدوین شده بود که با توجه به توسعه شهری و نیز افزایش جمعیت و در کنار آن الزامات و ضرورت‌های امروزی، لزوم تهیه و تصویب طرح تفصیلی جدید بیش از گذشته احساس می‌شد که این اتفاق با همکاری و مشارکت تمام مسئولان شهری، استانی و کشوری محقق و نهایی شد.

وی تلاش و برنامه‌ریزی برای اجرا و اتمام تمام طرح‌های جامع، تفصیلی و موضعی و کالبدی شهر را یکی از سیاست‌های مدیریت فعلی شهرداری و شهردار تبریز برشمرد و افزود: خوشبختانه این هدف طی سال‌های گذشته به شکلی ویژه در دستور کار شهرداری تبریز قرار داشت و امروز شاهد آغاز مراحل اجرایی آن به عنوان سند توسعه متوازن تبریز هستیم.

عزتی در ادامه به اهمیت و تأثیرات اجرای طرح تفصیلی جدید اشاره و خاطرنشان کرد: توسعه مبتنی بر برنامه و اهداف از پیش تعیین شده، بسترسازی برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز ایران ۱۴۰۴ و تبریز مدرن، آینده‌نگری در اداره شهر، پیش‌بینی نیازها و مطالبات نسل‌های آتی، پاسخگویی به نیازها و خلأ‌های موجود، شفاف‌سازی ضوابط و مقررات شهرسازی، معماری، توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی، برنامه‌ریزی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری، افزایش رونق اقتصادی برای شهروندان، ارتقای سطح اقتصاد شهری، هویت‌یابی مجدد شهر در تمام بخش‌ها، تغییر سیما و کالبد شهری، توجه به اصول معماری ایرانی و اسلامی ، توسعه و تقویت زیرساخت‌ها ، توسعه متوازن و عدالت محور ، دستیابی به اهداف شهر سبز، روان و ایمن و در نهایت حرکت به سمت جهانی شدن و تبدیل شدن تبریز به جهان‌شهر از مهم‌ترین نتایج و برکات اجرای این طرح خواهد بود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز با اشاره به طرح آماده سازی شهرک خاوران تاکید کرد: عملیات آماده‌سازی شهرک خاوران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های کلان شهر تبریز و حتی کشور توسط این معاونت اجرا شده و طبق این طرح زمینه اسکان ۱۶۰ هزار نفر در این اراضی امکان پذیر خواهد بود.

عزتی همچنین ادامه داد: ساماندهی محله شمس آباد، قازان داغی،چوخورلار، پروژه حاشیه نشینی شمال شهر تبریز،کوی شهید مدنی، بدنه سازی دروازه تهران تا سه راه اهر،توسعه و ساماندهی وادی رحمت در۵۸ هکتار،اجرای فرودگاه دوم و آرامستان دوم، برنامه ریزی برای تملک پادگان ارتش و اجرای پروژه فضای سبز و مراکز عمومی در این محل،ساماندهی خیابان یوسف آباد، روستای ائل گلی و ده‌ها پروژه دیگر از جمله اقدامات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز است.

وی همچنین ضرورت توجه به توسعه متوازن شهری در تبریز را از دیگر اولویت‌های معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز دانست و افزود: شهرداری تبریز تمام سعی خود را برای به کارگیری متوازن امکانات و همچنین ساخت و ساز در تمام مناطق شهر به کار بسته است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز افزود: همچنین توجه به حاشیه نشینان شهر در اولویت‌های کاری این شهرداری قرار داشته و طی مصوبات دولت ۵۹ هکتار برای ساماندهی حاشیه‌نشینان شمالی تبریز در نظر گرفته شده است.

عزتی مساحت بافت فرسوده تبریز را دو هزار و ۴۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: تاکنون سه هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال تسهیلات دولتی برای احیای این بافت جذب شده و ۱۵۰ میلیارد ریال هم شهرداری تبریز اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه صدور طرح پروژه‌های شهری در حیطه مسئولیت معاونت شهرسازی است، از صدور مجوز احداث بلند مرتبه‌ترین برج تبریز در ۴۰ طبقه در محدوده ائل گلی خبر داد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز به فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی معاونت شهرسازی شهرداری تبریز اشاره کرد و افزود: سامانه یکپارچه شهرداری الکترونیک به زودی در منطقه یک شهرداری راه اندازی می شود.

عزتی به مناسب سازی محیط شهری تبریز برای معلولان اشاره کرد و گفت: سال گذشته این شهر به عنوان شهر دوستدار معلولان شناخته شد.

وی با اشاره به محدودیت های توسعه شهر تبریز، اظهارکرد: محدود شدن به ایستگاه راه آهن از غرب به ارتفاعات عینالی از شمال، به خط ریلی در حال احداث تبریز- میانه از جنوب و به اراضی کشاورزی از شرق، موجب توسعه عمودی این شهر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تبریز همچنین از آغاز پروژه چایکنار دوم با ۳۰۰میلیارد ریال اعتبار در سال ۹۲ خبر داد و گفت:‌ این پروژه به عرض ۶۰ متر و طول ۱۰ کیلومتر از محله بیلانکوه تا دروازه تهران را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مهندس عزتی همچنین با اشاره به پروژه های سرمایه گذاری که با مشارکت بخش خصوصی در شهر تبریز در حال اجراست، تاکید کرد:پروژه آیسان، پروژه عتیق، پروژه میارمیار، هتل لاله، مجتمع رشیدیه، پروژه ابریشم، مجتمع ارک، پروژه اطلس و دهها پروژه دیگر از جمله پروژه های شهر تبریز است.
 
منبع: اهراب نیوز
 
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: اخبار عمرانی و شهری، ،
برچسب‌ها: برج, 40 طبقه, ساخت, تبریز,
[ 26 / 11 / 1391 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بهترین ها و مهمترین ها را در این وب بخوانید...
موضوعات وب
امکانات وب